FOLLOWERS

Jumaat, 3 September 2010

Cross stitch Family ku (Hari Raya)



Cross stitch ni dah lama akak siap jahit,nampak mcm tak cantik tu yang malas nak frame.Gambar semasa raya tahun lepas.Sempena hari yang mulia ni akak dan keluarga ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri maaf zahir dan batin kepada semua teman-teman yang sudi berkunjung di blog akak yang serba kekurangan ni.Semoga lebaran kali ini memberi seribu makna kepada kita semua.
Da Baca ? Sila Like N Komen Terima Kasih!!.

14 comments:

Sal berkata...

Salam OG...issy...respect betullah kat ogy...rajin betul! Cantiklah cross stitch ni, tentu perlukan kesabaran yg tinggi utk buat this piece kan? Congrats OG!

Belle berkata...

This is so beautiful.

misz beauty berkata...

wow amazing... best pandai buat benda2 canih... kalau beauty memang xbuat la kak... masak memasak bley lah... menjahir nih surrender... hihihii...

neway thanx sbb sudi singgah blog beauty... =)

Ana Cristina berkata...

Very beautiful!! Thanks for sharing!

nur berkata...

cantiknya buat family potrait dgn crossticth ni..


nuffnang bagi cek?

feldatrolakselatan berkata...

Hebatnyer.... syabas dan tahniah..

si biskut berkata...

ini dah leh dikira xpert nie..ok aper.teruskan hobi akak nie.

Rizuan Ismail berkata...

wow..amazing..tak pernah tgk seni cam i lg..teruskan..blh pi jauh :)

zai berkata...

tak ramai yg serajin u buat xstich ni..cantik apa..tahniah

Melati Qistyna's Mummy berkata...

wahhh... haibat nyer akk, nak gak leh :P

Yati berkata...

Ok la ni. Dia tengok kualiti foto, Ila. Cuba tengok kat ruangan testimoni di kedai Yati di sini, (foto kartun)
http://www.yatiandstitch.com/?p=p_71&sName=Testimoni
dan contoh foto orang di sini
http://www.yatiandstitch.com/?p=productsList&iCategory=16&sName=Stitch-A-Photo
untuk satu foto, Yati tak buat sekali, tapi berpuluh-puluh kali Yati cuba, dan Yati pilih yang paling baik, yang tak guna benang gelap.
Apa pun, cantik hasil jahitan Ila.

 
This Blog is Protected. Copyright 2012 Norzie © Design By Cik Rose Cute