FOLLOWERS

Selasa, 9 November 2010

Cross Stitch Family


Syukur Alhamdulillah siap juga potret adik perempuan saya dan keluarganya.Kesihan dia...hari2 tanya dah siap ke belum.Banyak tone colour benang yang digunakan.

Da Baca ? Sila Like N Komen Terima Kasih!!.

9 comments:

AiTotYati berkata...

salam,

wah pandainye buat cs foto sendiri.

saya cuma tahu buat pemandangan je.
tu pun 5tahun sudah saya buat.

hihihih

AiMaN berkata...

best ni...boley ajar? bg la petua sket..buat en3 pasal ni..atok baca

Yua berkata...

wow akak ni mmg berseni.. cantik tu.. msti susah nk buat

suzie rahman berkata...

cntik kak..akak amik tempahan ke

Madhek berkata...

Wah keren banget! .. salam kenal balik ya! .. terima kasih sudah berkunjung ke blog saya Madhek.com.

Madhek.com | Kesehatan Keluarga | Info IT

Norziela binti Hamid berkata...

Terima kasih pd teman2 blogger yang sudi singgah kat blog sis ni.Saya tak sangka ramai yang masih suka dgn jahitan cross stitch ni.buat photo sendiri pun boleh guna cross stitch,kalau nak ajar tu susah sikit sbb kita cuma kenal di alam maya.Tunggu saya buat kelas nanti ye.hehehe....gurau aje.buat masa ni saya tak ambil tempahan.buat benda ni utk sendiri dan suka2 aje.

Munirah berkata...

hebat lah buat cross stitch gambar potret keluarga. saya buat cross stitch yang mudah-mudah boleh la :P

Anikó berkata...

"Beautiful evening I desire a good night,thank you for the visit"

 
This Blog is Protected. Copyright 2012 Norzie © Design By Cik Rose Cute