FOLLOWERS

Khamis, 6 Januari 2011

CROSS STITCH BUNGA

Assalamualaikum.
Dah lama sis tak post cross stitch kat blog ni.Hujung tahun ni byk sgt kawan2 yg buat Giveaway.Sis masuk giveaway ni bukan nak dapat hadiah semata-mata tapi untuk mengukuhkan lagi ukhwah sesama kita.Cross stitch di bawah ni dah lama sis buat cuma lupa nak post.Kalau sis guna kain hitam mungkin lebih cantik dan terserlah gambar diakan.


Da Baca ? Sila Like N Komen Terima Kasih!!.

6 comments:

Myra Jay berkata...

Cantik & kemas.. Good Job.. Thniah..

kakyong berkata...

cantuk... brp saiz cross-stitch ni...
mesti gigih nak siapkan ni..

Panglima7 berkata...

Salam Norzie.....kinjungan hormat dr hamba Panglima7

Notami berkata...

nice craft, norzie! :)

ayushida berkata...

Salam kak, dulu saya suka jugak buat cross stitch ni, tapi bila dah kahwin, sibuk dengan anak, semua dah simpan dalam kotak! hehehe...........

Joey Pim berkata...

Amazing Handicraft articles. Like it very much

 
This Blog is Protected. Copyright 2012 Norzie © Design By Cik Rose Cute