FOLLOWERS

Jumaat, 25 November 2011

Hampir siap.



Dah lama tak update blog ni.Hari ni sis nak tunjuk jahitan cross stitch potrait....dah nak siap pun.

Rasanya inilah cross stitch yang mengambil masa terlalu lama untuk sis siapkan.Warna putih tu adalah petak yang belum dijahit.Kalau nak tahu potrait ni menggunakan 88 tone warna benang dmc.Benang dmc pun dah naik harga skg dari rm1.50 ke rm1.80...mahalkan.Cross stitch boleh juga dijahit guna benang minlon....benang ni murah sikit rasanya rm0.70-rm1.00.Sis lebih suka guna benang dmc sebab kualiti benang dia dan potrait yang dihasilkan mmg nampak cantik dan berkilat.

Da Baca ? Sila Like N Komen Terima Kasih!!.

2 comments:

bir kase lezzet berkata...

tanıştığıma memnun oldum
:)))
hoş blog
:)
bana da beklerim.
:)))))

Deniz Zehra berkata...

assalamualeykum wrb Sister!. I really appreciate your visit.I'll try to read your page translate by google :) Fiemanillah...

 
This Blog is Protected. Copyright 2012 Norzie © Design By Cik Rose Cute