FOLLOWERS

Khamis, 29 Mac 2012

Jom makan US Pizza

Korang pernah tak makan US Pizza.Kat Melaka US Pizza dah ada 2 cawangan(Bukit Beruang dan Dataran Pahlawan).Biasanya kalau nak makan pizza kami mesti pergi makan kat US pizza Bukit Beruang.Kami jarang makan pizza hut walaupun restoran ni dekat dengan rumah.Biasanya kami pergi time malam.
Menu dia sama aje dengan pizza hut cuma saiz dia lebih besar dan yang paling best cheese dia melimpah2.Anak dara saya ni memang suka makan US pizza...hari2 pun tak pe.Dia ni masih belajar kat Uia,selalu call cakap rindu nak makan US pizza.Maklum la kat KL tak ada.

Golden prosperity pizza dan Ocean deluxe menjadi pilihan.Selain perasa ni kami selalu juga order spicy chicken deluxe atau curry chicken.

Makan sampai licin lepas tu siap order untuk bungkus bawa balik lagi.Besok panaskan buat sarapan pagi.


Da Baca ? Sila Like N Komen Terima Kasih!!.

8 comments:

KhaiRin : anies berkata...

wah bleh la ni kebetulan nk blk kg mggu ni..

se1saat berkata...

wah! mcm best.. order plz.. deliver to penang.. :)

Rtp Farra Arisha berkata...

berbagi jua ke sini donk hiks. :)

Uncle Jonni berkata...

hmmm... x pernah mkn lg aku... huhu

Ros berkata...

Salam Norzie,

kak Ros pun tak pernah rasa lagi Pizza ni....

acheeqa farhana berkata...

wah...sedapny piza..lme tak makan..

btw,tak pnh makan lg us pizza..hehe

Harith Iskandar berkata...

huhu sedap tuuu..tp syg la sbb jauh sgt.. :)

Kasih Salina berkata...

sedapnya dik..makan pizza kat pizza hut hampeh jer..inti terlalu sikit..sakit ati jer..

 
This Blog is Protected. Copyright 2012 Norzie © Design By Cik Rose Cute