FOLLOWERS

Isnin, 27 September 2010

Cross stitch Bunga


Cross stitch bunga ni...guna patern lama(kertas warna merah).Kalau orang yang biasa jahit cross stitch mereka tahu patern kertas merah dan hijau.

Da Baca ? Sila Like N Komen Terima Kasih!!.

15 comments:

Hanis Azla berkata...

cantiknya..dah lama betul tak buat cross stich ni.. rasanya last buat pun masa zaman sekolah dulu..

Kuman Chaos berkata...

uuuu yooo.. silang-pangkah..

dulu mmg ada tolong mak dok buat benda nih... buat masjid Shah Alam.. lawa
kuman "cincin dijari .." Entry

nkara berkata...

cantik...
kalo sy buat mau makan masa 5 taun ni..

Lengyel Jolán /Joli/ berkata...

Hello! Visiting beautiful joyful day to you friend! :)

sorry...cbox nem ok.

AngahSayang2314 berkata...

cantiknyerrrr kalau senang2 jom follow mee hehee

Salmia berkata...

suka tengok benda2 seni kreatip mcm ni. minat nk try tp tak ada masa

Black_roses92 berkata...

dulu mak selalu buat.. dah la pengaitnya macam pengorek telinga.. sy dengan adk2 buat aen..hehe..

Yanmie berkata...

Salam, wah cantiknye...dulu masa skolah2 dulu pernah buat tp x kemas sbb x bape nak pandai buat.

www.yanmieonline.com

azhar berkata...

akak sy pandai wat benda ni....hehehehh

LIPISLADY berkata...

Assalamualaikum,

Cantik gambar ni, pandai buat cross stich yee..untuk dijual ke ni?

gdoupt_monster71 berkata...

aku walau lelaki teringin nak buat benda ni

Billy berkata...

In Serbia was the custom to do needlepoint.Beautiful

Jieda berkata...

dulu saya rajin gak buat cross stitch ni tapi terpaksa hold dulu sebab kemalasan telah melanda diri he3.Ingatkan nak sambung buat la.Sayang je terbiar begitu aja

Sasa Al-Sharif berkata...

wah, kak ni mesti seorang yg penyabar..

 
This Blog is Protected. Copyright 2012 Norzie © Design By Cik Rose Cute