FOLLOWERS

Selasa, 5 Oktober 2010

Cross stitch potrait



Cross stich ni akak jahit sepanjang bulan puasa tahun ni.cantik tak???.Cross stitch ni ditujukan khas untuk seseorang sebagai hadiah.Ingat nak bagi sebelum hari raya tapi tak sempat siap adik ni dah pulang belajar di Beijing China.Nanti adik pulang Malaysia akak bagi ye.
Da Baca ? Sila Like N Komen Terima Kasih!!.

30 comments:

white eve berkata...

wah~~~ pandainye akak jahit...kiter tak reti jahit pon.. =( sedih2

Norgadis Labuan berkata...

Tahniah! satu hasil karya seni yg indah, pandai awak jahit ya, ini perlu banyak kesabaran utk menyiapkanya, teruskan usaha awak...

Mardiyah Suciati berkata...

bagus:) I Love it...singgah sini sambil baca2

fiq berkata...

cantiknya..camna leh jd muka orang kan..tu la seni..

miss chekleen berkata...

wah akak!!!lawanyeee...terer akak jahit cross stich..

AngahSayang2314 berkata...

wah.....cantiknyaaa i likeeeeeee

Mawar Merah berkata...

satu lagi kerja seni yang menarik dan cantik. Mau meletop di pasaran kalau buat potret manusia ala cross stich ni. (^.^)

uyar-dan berkata...

canım kardeşim bloğuma gelmişin hoşgeldin safa getirdin bende sana geldim çok güzel bloğun eline emeğine sağlık

Mama Kembar berkata...

cantiknya! camna buat ni?

Solihin Zubir berkata...

cantek la.. tak sangka bley jahit bentuk potret..
kalau nk tempah nie brapa?

Hairil Rizal berkata...

Ya..berminat nak tempah la. Ada terima tempahan ke?

Camana harganya ya?

norziehandcraft berkata...

salam.
Terima kasih krn berminat dengan cross stitch saya.buat masa ni saya tak ambil tempahan.buat untuk sendiri saja.

grOundnUt berkata...

wahhh hebatnya ...
apa kata buat video tutorial ..
mesti best^^

Sca Ndx berkata...

lawa nye, mak saye ade sy ade gak wat cross stitch(selama 21 tahun baru tau name dia ape) ni dulu mase kecik2 , dia buat gambar masjid dan gamba bangunan, sekarang dah tak buat dah

Dhiaqiud berkata...

Chanteknyer...suke2...n jeles sbb sy x reti bnd2 camni..

CiK QiQi berkata...

huyoo...dasatnye...qiqi nak wt panda yg sng 2 pon xsiap2 g,.hehehhee

aibaks berkata...

hebat plak tgk bile zie leh wat camtuh.. perlukan ketekunan yang tinggi.. hehe tahniah.. aibaks nak try pun tak tahu leh siap tak 2 tahun lagi.. huhu

♥-- emieysandra --♥ berkata...

kreatifnyer akak..
berminat gk nk jahit crostitch,
tp Xde mse lg nk blajar..huhu :D

YOUsoF berkata...

Sangat cantik. Yang ni bpe lame akk siapkan ye?

Bunga Kristal berkata...

kl pesan pake foto sendiri bisa g?? hargax brapa? jadinya berapa lama? tq...

cemomoi berkata...

amboih comei pulok tengok gambar foto pon bule buat yea

Kamsiah berkata...

salam
norzie pernah buat crosstitch drpd manik tak?
lagi cantik drpd benang,berkilau...
tp kos nya mahal sikit
dulu2 banyak jugak saya amik tempahan...
harga mmg lumayan...tambah2 lg kalau kita yg boh frame...kalau kosnya rm100,harga dijual rm200...biasnya dijual sekali ganda harga kos...

Kamsiah berkata...

norzie boleh intai2 kat saya punya Hobbies (kat menu tab atas tu)

imriz berkata...

i love cross stitch, too. how i wished i still have the time to do it.

Sabri berkata...

lawa sgt..teruja btul..

fazli berkata...

waaa..kagum2...tak dapat bayangkan cemane nak buat menda ni..kalau saya buat kompem 10 batang jarum tertanam kat ibu jari.

cf-ipm berkata...

salam kagum dengan hasil tangan anda

Cik Cyida berkata...

cantiknye...

kagum sgt tgk!

 
This Blog is Protected. Copyright 2012 Norzie © Design By Cik Rose Cute