FOLLOWERS

Selasa, 19 Oktober 2010

Crochet

Dah lama akak tak update blog.Selain dari jahit cross stitch akak juga minat buat chochet.Lama juga akak nak siapkan alas meja makan ni.Bagi akak buat chochet lebih senang dari buat cross stitch....tak payah tukar2 benang sambil baring pun boleh buat.

Dari jarak dekat.



Da Baca ? Sila Like N Komen Terima Kasih!!.

10 comments:

uyar-dan berkata...

canım çok güzel olmuş eline sağlık türkiyeden istanbuldan kucak dolusu sevgiler

krizzyla berkata...

cantik nya!mana nie boleh ke ambih?

hehehe, singgah jap cni

Muhni berkata...

Bagus sekali...
itu dijual yah??

clabinmuhni.blogspot.com

Katariina berkata...

Hi Norziela,you done very well these.Very beautiful and reative.Love your blog.I come follow you then my computer work,but tomorroy again♥

Katariina

marinahunny berkata...

sis,

trima kasih singgah blog saya..saya minaaaattt sangat buat crochet ni tp xde org nak ajar. 1st time buat ialah chairback berdasarkan chairback rmh nenek. alhamdulillah jadi.

tp saya nak sgt buat alas meja tp tak reti la, ada bungan yg kena sambung2 tu..cmne ek..? nak bljr dgn akak la...plisssss ;)

iKhRam berkata...

salam.. saya ikhram
walaupun saya lelaki.. saya amat2 menghargai keje2 kraft mcm nie.. sebab mak saya jugak buat perkara mcm nie.. sebab tu kat rumah kami slalu pamerkan hasil keje mak.. akak.. slalu2 la kita berhubung k? minat ni tgok semua nie..

AiTotYati berkata...

salamakak.

selamat berkenalan ye.
saya buat lawatan balas.

syok baca blog akak. rajin sungguh akak (^_^)

tity berkata...

jarum utk crochet tu byk jenis kan..ada kecik, ada besor gadabak (tgk dlm Youtube).. mana nak dapat jarum2 tu ye? selalu jumpa yg kecik tu je.. kalau akak tau tmpat best nak dapatkan alat2 crocheting ni semua g tau ye..sangt menghargai info akak :)

 
This Blog is Protected. Copyright 2012 Norzie © Design By Cik Rose Cute