FOLLOWERS

Ahad, 31 Oktober 2010

Cross Stitch Ros Kuning


Cross stitch ni pun dah lama sis buat.Banyak juga tone colour benang yang digunakan.

Da Baca ? Sila Like N Komen Terima Kasih!!.

7 comments:

Kisah Abu Nawas berkata...

menjahit hobi yang menyenangkan

Cheqna berkata...

beberapa kali cuba buat cross stitch, beberapa bulan baru habis, jari jemari pun hancus..hehehe..and ada satu projek bunga tak siap2 sampai sekarang..haha

I'd rather kerja2 menjahit yg biasa..hehe..

nice work..saya memang suka bunga2..

:-)

seribahasa.com berkata...

nak buat cross stitch ni susah..silap satu mata je terpaksa nak ulang semula. kalau mcm seri memang tak sanggup.

OrenLimau berkata...

hehe,saya pun suka wat cross stitch.tapi yg simple2 saja...heheh

Shahrizah berkata...

Dulu masa sekolah rendah rajin la buat cross stitch ni. Bila dah ke sekolah menengah, semakin sibuk dengan pelajaran, tinggallah dia...sampai sekarang.

Rafina Mimi Zairul Murni berkata...

cantik laa....ambik upah tak?pasal sekarang ni org dah tak buat crostich lg...susah nak beli sebab payah nak jumpa skarang...

belguzaranne berkata...

merhabaturkıye den selamlar

 
This Blog is Protected. Copyright 2012 Norzie © Design By Cik Rose Cute