FOLLOWERS

Selasa, 28 Februari 2012

CINTA yang TERPILIH-SRI DIAH

Novel terbitan Alaf 21.Cinta yang terpilih adalah novel yang ke 10 yang telah dihasilkan oleh Sri Diah....Tahniah.Saya suka novel2 yang berunsurkan cinta,kasih sayang dan pengorbanan.Sebelum ni...ada juga saya beli buku yang di tulis oleh Sri Diah antaranya KL dimana suami dan Jangan ada dusta.Kepada peminat2 novel jangan lepaskan peluang memiliki novel hebat ini.



CINTA YANG TERPILIH.
PENULIS- SRI DIAH
TERBITAN-ALAF21
HALAMAN-498

WARDA- Cinta adalah lautan masalah.Aku lemas.Tidak bolehkah cinta itu manis sepanjang masa?Apabila Zahim kemalangan,rupa-rupanya di sebelahnya ada perempuan lain! Malam ini,bukan malam jahanam.Aku berkelana untuk membuang badi cinta.Aku tidak mahu mengusung sengsara selamanya.Semoga Allah lapangkan dadaku untuk menerima musibah ini dengan redha dan semoga aku akan menjadi wanita yang lebih baik dari semalam.

ZAHIM-Tak mungkin aku akan meraih cintanya lagi.Aku ada maruah.Dia pun ada maruah.Manusia membuat silap,Allah maafkan.Namun kesilapan manusia sesama manusia,memang payah untuk saling memaafkan.Bukan putus,tapi aku mohon tangguhkan nikah.Keputusan itu dibuat diatas katil hospital sahaja.Siapa boleh percaya?Emak menentang.Bapa juga tidak setuju.Kemudian aku bayangkan,kalau tak jadi bersanding atau kalau dia lari tinggalkan pelamin....

Adakah dia....
CINTA yang TERPILIH

Da Baca ? Sila Like N Komen Terima Kasih!!.

4 comments:

Yana Libra berkata...

Sri Diah best ke? Macam kurang skit je citer die kan??

ciksukaberangan berkata...

whoahh. macam best je baca sinopsis.. isk~

NUars berkata...

mcm best jer..kekek..add lh blog sy yer ^__^

Shitaki berkata...

Hola ! Es un blog muy curioso para mi pues no entiendo nada pero la música me encanta!
Hello ! It`s amazing blog, but I don`t understand nothing.The music is very nice.
Congratulations!

 
This Blog is Protected. Copyright 2012 Norzie © Design By Cik Rose Cute