FOLLOWERS

Selasa, 14 Februari 2012

NOVEL SEMERAH INAI DI JARI.

Peminat fanatik novel....berkongsi hobi bersama anak daraku.Sama2 beli...banyak juga koleksi novel kami. Baru khatam baca novel ni.Memang best(dialek org Pahang) tak rugi beli.....TAJUK NOVEL-SEMERAH INAI DI JARI
PENULIS- MILA YUSOF
TERBITAN-ALAF21

Sinopsis Semerah Inai Di Jari
Sudah setahun Izzati dan Faiz saling mengenali. Tetapi hubungan mereka adalah antara seorang ketua dan anak buahnya.

Malangnya Faiz telah menempah bala! Dek kerana dia gagal melakukan yang terbaik dalam tugasnya, Izzati pula yang diherdik pengarah syarikat. Kerana rasa malu dan marah pada anak buahnya, wanita itu jadi walang. Dia membawa diri kerana rajuk.

Faiz yang mahu memohon maaf segera mengejar kereta si bunga untuk memujuk. Tanpa diduga, motosikal yang ditunggangnya dilanggar oleh wanita itu. Si kumbang berpura-pura sakit yang teramat. Minta dihantar segera bertemu keluarga di kampung halamannya. Setiba di sana, terserlah sisi lain peribadi masing-masing hingga hubungan mereka menjadi lebih bermakna.

Bermula dari detik itu, rasa bersalah Izzati membuatkan dia jatuh sayang pada Faiz. Begitu juga jejaka itu. Cinta mereka terlalu agung. Namun, jalan yang dilalui tidak pernah lurus. Ada saja yang merintangi haluan. Sedangkan Izzati sudah memasang angan-angan menanti saat inai memerah di jarinya.

Da Baca ? Sila Like N Komen Terima Kasih!!.

3 comments:

ilovekampungku berkata...

macam best jer....kite pon suke baca sambil tulis novel(berangan)..hehehe

thanks bw blog saya

man berkata...

tengok gambar pun dah nampak sedap..

 
This Blog is Protected. Copyright 2012 Norzie © Design By Cik Rose Cute