FOLLOWERS

Sabtu, 21 April 2012

Jemput singgah



Assalamualaikum dan terima kasih kepada rakan2 yang sudi singgah di blog ni.

Untuk makluman semua 3 hari lepas sis telah bina rumah baru...eh2 silap pulak,blog baru.Kiranya dah ada 3 blog la.Tapi ramai yang mengenali sis dengan nama Cempaka kuning atau CK dari blog Cgl.
Blog Inspirasi norzie ni adalah blog pertama memang bercerita mengenai hobi sis dimasa lapang.Sape2 yang minat pasal cross stitch dan minat tentang novel bolehlah singgah disini selalu.
Okay...Sis nak jemput kepada semua follower di blog ni dan rakan2 yang mengenali sis CK,kiranya ada masa terluang sudilah singgah di blog Sentuhan Norzie hany.
Blog biasa2 aje yang akan memaparkan resepi2 masakan  sis.Minggu depan dah start nak pergi kelas deco kek dan InsyaAllah segala ilmu akan sis abadi kan di blog tu.
Kepada rakan2 yang dah jadi follower di blog tu terima kasih di ucapkan.

Jemput singgah dan jadi follower di blog


Terima kasih banyak2.

Da Baca ? Sila Like N Komen Terima Kasih!!.

7 comments:

narti berkata...

selamat dengan blog2 barunya mba, semoga sukses :)

Kasih Salina berkata...

rajinnya akak manage 3 blog..

IntaNBerliaN berkata...

SELAMA NI SAYA HANYA INGAT AKAK HANYAA ADA BLOG ga TU JE... xpnh tau pun akak ada blog lain.. nasib akak komen sy guna id blog ni..hihii

Ummi Iman berkata...

baru 3 hari dh ramai :) setia betul pengikut CK kan? termasuklah saya ;)

Izan Ishak berkata...

nak singgah...nak singgah... tunggu ye!

 
This Blog is Protected. Copyright 2012 Norzie © Design By Cik Rose Cute